Методологічні принципи та методика визначення показників ефективності розвитку малих підприємств з виробництва харчових продуктів - Говорушко, Тамара Андріївна (My University, 2007)
Розглянуто проблему методології оцінки ефективності розвитку малих виробничих підприємств. Запропоновано методологічні принципи та методику розрахунку показників ефективності малих підприємств з виробництва харчових продуктів.

The problem of methodology for evaluating the effectiveness of small manufacturing enterprises. Methodological principles and methodology for calculating performance of small enterprises for the production of food.
Keywords: оцінка; малі підприємства; ефективність; критерій ефективності; методологія; методика; evaluation; small businesses; effectiveness; efficiency criterion; methodology; methods; кафедра фінансів