Кооператив як найвища організаційна форма кооперації - Ушкаренко, Ю. В.; Грек, В. І. (My University, 2011)
У статті розглянуто визначення поняття кооператив. Проведений теоретичний аналіз довів, що більшість визначень відтворюють ординарну дефініцію. Запропоновано визначення, яке має принципове методологічне значення, оскільки відображає теоретичну і практичну сутність та концепцію створення і функціонування кооперативу.
Keywords: кооператив; об’єднання; кооперація; підприємство; товаровиробник; co-operative society; cooperation; organization; association; commodity producer