Цукрове, здобне й затяжне печиво з низьким показником глікемічності - Дорохович, Антонелла Миколаївна; Костенко (Яременко), Оксана Михайлівна (My University, 2009)
Роботу присвячено розробленню технології здобного, затяжного, цукрового печива з низьким показником глікемічності на основі нового цукрозамінника лактитолу. Встановлено вплив лактитолу на реологічні, технологічні властивості тіста. Розроблено та затверджено рецептури і технологічні умови. Is devoted to the development of technology rich, lingering, sugar cookies with low glycemic Index based on new sweetener lactitol. The effect of lactitol on the rheological and technological properties of the test. Developed and approved formulations and process conditions.
Keywords: печиво; дериватограма; поліоли; цукрозамінник; лактитол; глікемічний індекс; cookies; derivatogram; poliols; sweetener; lactitol; glycemic index; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів