Дорохович, Антонелла МиколаївнаКостенко (Яременко), Оксана Михайлівна2013-04-042013-04-042009Дорохович, А. М. Цукрове, здобне й затяжне печиво з низьким показником глікемічності / А. М. Дорохович, О. М. Яременко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2009. – № 7 – 8 (56 – 57). – С. 30 – 32.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7260Роботу присвячено розробленню технології здобного, затяжного, цукрового печива з низьким показником глікемічності на основі нового цукрозамінника лактитолу. Встановлено вплив лактитолу на реологічні, технологічні властивості тіста. Розроблено та затверджено рецептури і технологічні умови. Is devoted to the development of technology rich, lingering, sugar cookies with low glycemic Index based on new sweetener lactitol. The effect of lactitol on the rheological and technological properties of the test. Developed and approved formulations and process conditions.otherпечиводериватограмаполіолицукрозамінниклактитолглікемічний індексcookiesderivatogrampoliolssweetenerlactitolglycemic indexкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЦукрове, здобне й затяжне печиво з низьким показником глікемічностіArticle