Розвиток теплових схем цукрових заводів - Штангеєв, Костянтин Остапович; Христенко, В. І. (My University, 2003)
Наводиться основні напрямки удосконалення теплових схем цукрових заводів та характеристики теплообмінного обладнання. Provides basic directions of perfection of thermal schemes sugar factories and characteristics of heat transfer equipment
Keywords: енергозбереження; energy saving; енергозберігаючі заходи; saving measures; теплообмінні апарати; heat exchanger