Рілейшнз - Шаповал, Олена Федорівна; Коннова, Любов Олександрівна (My University, 2015)
Комунікаційні ситуації в паблік рілейшнз (ПР) обумовлюють необхідність використання професіональних комунікаційних технологій, які дозволяють встановити гармонійні і взаємовигідні зв’язки між суб’єктами соціуму. Communication situation in public relations (PR) determine the need for professional communication technologies that can establish harmonious and mutually beneficial relationships between the actors of society.
Keywords: кафедра маркетингу; кафедра економіки праці та менеджменту; технології; рілейшнз; організація; technology; relations; organization