Інноваційні клінінгові технології у сучасних закладах готельно-ресторанного господарства - Огороднійчук, Олена Юріївна; Басюк, Дарія Іванівна (My University, 2012)
Зі зростанням популярності здорового способу життя та проблем навколишнього середовища багато інновацій, що стосуються клінінгу розробляють в сфері нового перспективного напрямку еко-клінінг. With the popularity of healthy lifestyles and environmental problems many innovations regarding cleaning in the area of developing a new perspective towards eco-cleaning.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; клінінгові технології; готельне господарство; hotel industry; restaurant management; Cleaning technology; ресторанне господарство