Прибильський, Віталій ЛеонідовичДомарецький, Віталій АфанасійовичЄмельянова, Ніна ОлександрівнаВерхградська, Міра АркадіївнаЛуцик, Юрій Павлович2012-12-272012-12-272002Прибильський, В. Л. Виробництво крохмальної патоки-екстракту можна налагодити на пивоварних заводах / В. Л. Прибильський, В. О. Домарецький, Н. Ємельянова, М. Верхградська, Ю. Луцик // Харчова і переробна промисловість. - 2002. - № 7 - С. 10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5130Крохмальна патока-екстракт дає змогу зменшити цукровміст виробів та в окремих випадках збільшити їх об’єм; розпушувати тісто; збільшити термін зберігання (уповільнює черствіння); знизити собівартість; покращити органолептичні показники готових виробів та збагатити їх біологічно активними речовинами.Starch syrup-extract allows you to reduce tsukrovmist products and in some cases increase their volume, loosen the dough, increase shelf life (slow cherstvenie) reduce costs, improve organoleptic properties of finished products and enrich their biologically active substances.otherкрохмальна патокаекстрактstarch syrupextractкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваВиробництво крохмальної патоки-екстракту можна налагодити на пивоварних заводахArticle