Виробництво крохмальної патоки-екстракту можна налагодити на пивоварних заводах - Прибильський, Віталій Леонідович; Домарецький, Віталій Афанасійович; Ємельянова, Ніна Олександрівна; Верхградська, Міра Аркадіївна; Луцик, Юрій Павлович (My University, 2002)
Крохмальна патока-екстракт дає змогу зменшити цукровміст виробів та в окремих випадках збільшити їх об’єм; розпушувати тісто; збільшити термін зберігання (уповільнює черствіння); знизити собівартість; покращити органолептичні показники готових виробів та збагатити їх біологічно активними речовинами.

Starch syrup-extract allows you to reduce tsukrovmist products and in some cases increase their volume, loosen the dough, increase shelf life (slow cherstvenie) reduce costs, improve organoleptic properties of finished products and enrich their biologically active substances.
Keywords: крохмальна патока; екстракт; starch syrup; extract; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства