Чагайда, Андрій ОлеговичСоколенко, Анатолій ІвановичБойко, Олексій Олегович2014-06-042014-06-042012Патент на корисну модель № 77815, МПК (2013.01) C12G 3/00). Система низькотемпературного розварювання та оцукрювання замісу / А. О. Чагайда, А. І. Соколенко, О. О. Бойко; заявник – Національний університет харчових технологій. – № u201210545; заявл. 06.09.2012; опубл. 25.02.2013, Бюл. № 4.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14805Система низькотемпературного розварювання та оцукрювання замісу містить ємкості для приготування замісу, гостропарову контактну головку, апарат термоферментативної обробки замісу, вакуумоцукрювач, теплообмінник охолодження оцукреного замісу, насоси і трубопроводи, та доповнена термокомпресором вторинної пари і ділянкою трубопроводу вторинної пари. A system of low-temperature cooking and saccharification of batch contains reservoirs for batch preparation, direct steam contact head, apparatus for thermofermentative batch processing, vacuum saccharifier, heat exchanger for cooling of saccharified batch, pumps and pipelines, supplemented with thermocompressor of secondary stream and pipeline region of secondary stream.uk-UKнизькотемпературне розварюванняlow-temperature cookingоцукрювання замісуsaccharificationприготування замісуbatch preparationкафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологійкафедра готельно-ресторанної справикафедра мехатроніки та пакувальної технікиСистема низькотемпературного розварювання та оцукрювання замісу (Деклараційний патент на корисну модель № 77815)Other