Новий кисломолочний продукт дитячого харчування з лікувально-дієтичними властивостями - Ромоданова, Валентина Олександрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна (My University, 1997)
Розроблено технологію кисломолочного продукту для дитячого харчування з пектином та полісолодовим екстратом. Завдяки повторному тепловому обробленню сквашеної суміші з наповнювачами продукт має продовжений термін зберігання. Technology of fermented milk product for children nutrition with pectin and polisolodoviy extract аre developed. Thanks to the re-heat-treated fermented mixture with fillers product has an extended shelf life.
Keywords: кисломолочний продукт; дитяче харчування; пектин; fermented milk product; children nutrition; pectin; кафедра технології молока і молочних продуктів