Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату (Деклараційний патент на корисну модель № 96313) - Дейниченко, Людмила Григорівна; Пересічний, Михайло Іванович; Крамаренко, Дмитро Павлович; Дейниченко, Григорій Вікторович (My University, 2015)
Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату передбачає первинну обробку рецептурних компонентів, поєднання яєць і цукру білого, їх перемішування, додавання пшеничного борошна, молока, збивання тіста, його проціджування та теплову обробку. The method of production of pancake semi-finished product reckons for the primary processing of prescription components, combination of eggs and white sugar, their mixing, adding wheat flour, milk, dough whipping, its percolation and heat treatment.
Keywords: млинчики; напівфабрикат; гідролізат; мідії; pancakes; semi-finished product; hydrolyzate; mussels; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції