Дейниченко, Людмила ГригорівнаПересічний, Михайло ІвановичКрамаренко, Дмитро ПавловичДейниченко, Григорій Вікторович2017-10-052017-10-052015Патент на корисну модель № 96313, МПК (2006.01) A23L 1/10, A23L 1/03. Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату / Дейниченко Л. Г., Пересічний М. І., Крамаренко Д. П., Дейниченко Г. В. ; заявник Харківський державний університет харчування та торгівлі. – № u201409633 ; заяв. 02.09.2014 ; опубл. 26.01.2015, Бюл. № 2.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25945Спосіб виробництва млинчикового напівфабрикату передбачає первинну обробку рецептурних компонентів, поєднання яєць і цукру білого, їх перемішування, додавання пшеничного борошна, молока, збивання тіста, його проціджування та теплову обробку. The method of production of pancake semi-finished product reckons for the primary processing of prescription components, combination of eggs and white sugar, their mixing, adding wheat flour, milk, dough whipping, its percolation and heat treatment.млинчикинапівфабрикатгідролізатмідіїpancakessemi-finished producthydrolyzatemusselsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїСпосіб виробництва млинчикового напівфабрикату (Деклараційний патент на корисну модель № 96313)Other