Проблеми і перспективи використання генетично модифікованих організмів (ГМО) - Гончаренко, Людмила Валеріївна; Бублієнко, Наталія Олександрівна (My University, 2005)
Охарактеризовано історичні аспекти отримання генетично модифікованих організмів. Наведено позитивні риси таких організмів і деякі застереження щодо їх використання.

We characterize a historical aspects of genetically modified organisms. An positive traits such organisms and some reservations about their use.
Keywords: генетично модифіковані організми; біобезпека; genetically modified organisms; biosafety; кафедра екології та екоменеджменту