Дослідження можливості використання соку бузини для виробництва пива - Боярська, Ольга Вікторівна; Кошова, Валентина Миколаївна; Сидор, Василь Михайлович (My University, 2015)
У результаті проведених досліджень було підібрано оптимальну дозу соку бузини для приготування пива - 2,0% мас. Також встановлено, що використання соку бузини збільшує вміст алкоголю, покращує смакові і ароматичні показники готового пива. As a result of the research was chosen the optimal dose of elderberry juice to make beer - 2.0 % by weight. Also found that the use of elderberry juice increases the alcohol content , improves the taste and aromatic indicators finished beer.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; сік; пиво; бузина; juice; beer; elder