Боярська, Ольга ВікторівнаКошова, Валентина МиколаївнаСидор, Василь Михайлович2016-06-172016-06-172015Боярська, О. В. Дослідження можливості використання соку бузини для виробництва пива / О. В. Боярська, В. М. Кошова, В. М. Сидор // Развитие науки в ХХІ веке : ІІІ Международная заочная конференция г. Харьков : сборник со статьями (уровень стандарта, академический уровень). – Д. : «Знание», 2015. – С. 40.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23638У результаті проведених досліджень було підібрано оптимальну дозу соку бузини для приготування пива - 2,0% мас. Також встановлено, що використання соку бузини збільшує вміст алкоголю, покращує смакові і ароматичні показники готового пива. As a result of the research was chosen the optimal dose of elderberry juice to make beer - 2.0 % by weight. Also found that the use of elderberry juice increases the alcohol content , improves the taste and aromatic indicators finished beer.otherкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствасікпивобузинаjuicebeerelderДослідження можливості використання соку бузини для виробництва пиваArticle