Розвиток інтелектуальних можливостей студентів при навчанні хімії у вузі - Біла, Галина Миколаївна; Антрапцева, Надія Михайлівна; Турко, Ольга Василівна (My University, 2015)
Проаналізовано різноманітні принципи, засоби, прийоми й методики навчання, що активізують процес розвитку розумових та інтелектуальних можливостей студентів. Different principles, means, methods and methods of teaching, which activate the process of development of intellectual and intellectual capabilities of students, are analyzed.
Keywords: кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; інтелектуальні властивості; хімічний текст; загальна хімія; електролітична дисоціація; intellectual properties; chemical text; general chemistry; electrolytic dissociation