Паштет м'ясний запечений "Унікальний" - Топчій, Оксана Анатоліївна; Радзієвська, Ірина Гіронтіївна; Тимченко, Денис Олексійович (My University, 2013)
В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету м'ясного запеченого з підвищеними вмістом полі ненасичених жирних кислот і високими структурно механічними характеристиками. Технічний результат, який може бути отриманий при здійсненні корисної моделі, полягає в розширенні асортименту продукції, що випускається, у підвищенні якості цільового продукту, зокрема органолептичних показників, таких як смак, консистенція і пластичність. The basis of the useful model is the task of developing a recipe for meat of baked pastes with high content of polyunsaturated fatty acids and high structural and mechanical characteristics. The technical result that can be obtained when implementing a utility model is to expand the range of products produced in order to improve the quality of the target product, in particular organoleptic parameters such as taste, consistency and ductility.
Keywords: паштет; полі ненасичені жирні кислоти; емульсія; рецептура; біологічна цінність; технічний результат; корисна модель; функціональні характеристики; кокосова олія; лляна олія; pate; poly unsaturated fatty acids; emulsion; formulation; biological value; technical result; utility model; functional characteristics; coconut oil; flaxseed oil; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів