Топчій, Оксана АнатоліївнаРадзієвська, Ірина ГіронтіївнаТимченко, Денис Олексійович2017-06-232017-06-232013Патент UA 85611 U МПК A23L 1/31 (2006.01) Паштет м'ясний запечений "Унікальний" / О. А. Топчій, І. Г. Радзієвська, Д. О. Тимченко; заявник Національний університет харчових технологій. — № u 2013 06744 ; заявл. 29.05.2013 ; опубл. 25.11.2013, Бюл. № 22, 2013 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25651В основу корисної моделі поставлена задача розробки рецептури паштету м'ясного запеченого з підвищеними вмістом полі ненасичених жирних кислот і високими структурно механічними характеристиками. Технічний результат, який може бути отриманий при здійсненні корисної моделі, полягає в розширенні асортименту продукції, що випускається, у підвищенні якості цільового продукту, зокрема органолептичних показників, таких як смак, консистенція і пластичність. The basis of the useful model is the task of developing a recipe for meat of baked pastes with high content of polyunsaturated fatty acids and high structural and mechanical characteristics. The technical result that can be obtained when implementing a utility model is to expand the range of products produced in order to improve the quality of the target product, in particular organoleptic parameters such as taste, consistency and ductility.паштетполі ненасичені жирні кислотиемульсіярецептурабіологічна цінністьтехнічний результаткорисна модельфункціональні характеристикикокосова оліяльняна оліяpatepoly unsaturated fatty acidsemulsionformulationbiological valuetechnical resultutility modelfunctional characteristicscoconut oilflaxseed oilкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівПаштет м'ясний запечений "Унікальний"Other