Драбик, Любов Олегівна2021-05-272021-05-272020Драбик, Л. О. Проект технічного переоснащення цеху № 7 ТОВ «Київхліб» з впровадженням технології приготування житніх заквасок з використанням термофільних і мезофільних молочнокислих бактерій : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Любов Олегівна Драбик ; наук. керівник Віра Гаврилівна Юрчак. – Київ, 2020. – 100 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34147otherбатон «Нарізний»,хліб «Білоруський»,хліб «Ризький»,піч ПППпіч Гостолкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроект технічного переоснащення цеху № 7 ТОВ «Київхліб» з впровадженням технології приготування житніх заквасок з використанням термофільних і мезофільних молочнокислих бактерійOther