Вашека, Оксана МиколаївнаРашевська, Тамара ОлексіївнаСіндікаєва, Н. В.2012-12-262012-12-262005Вашека, О. М. Дослідження впливу дисперсності добавки порошку моркви на якість вершкового масла / О. М. Вашека, Т. О. Рашевська, Н. В. Сіндікаєва // Наукові праці НУХТ. - 2005. - № 16. - С. 76-78.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5060Методом оптичної мікроскопії визначено дисперсність порошку моркви отриманого конвективним методом сушіння. Показано вплив дисперсності добавки на органолептичні та реологічні показники вершкового масла. Подано механізм взаємодії частинок порошку з водною фазою масла. Тhe method of optical microscopy defined dispersion powder carrot obtained by convective drying. Influence of dispersion of additives on organoleptic and rheological parameters butter. Presented mechanism of interaction of powder with a water phase of butter.uk-UKвершкове маслоbutter creamпорошок морквидисперсністьтвердість маслаcarrots powdersdispersionhardness of butterкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології молока і молочних продуктівДослідження впливу дисперсності добавки порошку моркви на якість вершкового маслаArticle