Кондитерські бренди ХІХ ст.: Жорж Борман - Коцюбанська, Ольга Олександрівна; Тюрменко, Ірина Іванівна (My University, 2006)
Тези присвячені відомій особистості кондитерського світу України – Жоржу Борману, новатору із великим творчим потенціалом.
Keywords: Борман Жорж; бісквіт англійський; кафедра гуманітарних дисциплін