Методичні вказівки до виконання економічної частини дипломного проекту для студ. спец. 7.091702, 8.091702 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» напряму 0917 «Харчова технологія та інженерія» усіх форм навчання - Мостенська, Тетяна Леонідівна; Сичевський, Микола Петрович; Рибачук-Ярова, Тетяна Володимирівна; Бойко, Ірина Анатоліївна (My University, 2007)
Наведена методика обґрунтування доцільності та визначення економічної ефективності будівництва нового підприємства, реконструкції діючого, та передбачених дипломним проектом заходів щодо доцільності впровадження та вдосконалення нової техніки, технології та розроблення нових видів продукції на підприємства хлібопекарної та кондитерської промисловості.

The method rationale and determine cost-effectiveness of building a new enterprise, the current reconstruction, and under Graduation appropriate measures to implement and improve new techniques, technologies and developing new products for the baking and confectionery industry.
Keywords: обгрунтування; rationale; техніко-економічні розрахунки; ефективність; technical and economic analysis; efficiency; кафедра економіки праці та менеджменту