Мостенська, Тетяна ЛеонідівнаСичевський, Микола ПетровичРибачук-Ярова, Тетяна ВолодимирівнаБойко, Ірина Анатоліївна2012-06-182012-06-182007Методичні вказівки до викон. економ. частини диплом. проекту для студ.спец. 0917 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» денної та заочної форм навчання 7.091702, 8.091702 напряму 0917 «Харчова технологія та інженерія» усіх форм навчання / Уклад. : Т. Л. Мостенська, М. П. Сичевський , Т. В. Рибачук-Ярова, І. А. Бойко ─ К.: НУХТ, 2007 ─ 29 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1608Наведена методика обґрунтування доцільності та визначення економічної ефективності будівництва нового підприємства, реконструкції діючого, та передбачених дипломним проектом заходів щодо доцільності впровадження та вдосконалення нової техніки, технології та розроблення нових видів продукції на підприємства хлібопекарної та кондитерської промисловості.The method rationale and determine cost-effectiveness of building a new enterprise, the current reconstruction, and under Graduation appropriate measures to implement and improve new techniques, technologies and developing new products for the baking and confectionery industry.otherобгрунтуванняrationaleтехніко-економічні розрахункиефективністьtechnical and economic analysisefficiencyкафедра економіки праці та менеджментуМетодичні вказівки до виконання економічної частини дипломного проекту для студ. спец. 7.091702, 8.091702 «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» напряму 0917 «Харчова технологія та інженерія» усіх форм навчання