Коробка, Юлія ВолодимирівнаПодобій, Олена Валеріївна2024-03-052024-03-052020Коробка, Ю. Застосування цукрогліцеридів Е474 у харчовій промисловості / Ю. Коробка, О. Подобій // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 86 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2–3 квітня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – Ч. 2. – С. 273https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41973ukкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівцукрогліцеридиемульгаторстабілізаторsucrose glyceridesemulsifierstabilizerЗастосування цукрогліцеридів Е474 у харчовій промисловостіThesishttps://orcid.org/0000-0002-2540-6811