Кузьмін, Олег ВолодимировичБілоусова, Людмила ІгорівнаПчеленко, Анастасія Євгеніївна2022-09-082022-09-082022Кузьмін, О. В. Система управління безпечністю харчової продукції для громадського харчування / О. В. Кузьмін, Л. І. Білоусова, А. Є. Пчеленко // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матеріали XI Всеукраїнської науково-практичної конференції, присвяченої до 70-річчя з дня народження професора В.Ф. Доценка, 17 травня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 134https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37965Метою роботи є структурування спеціальних програм-передумов, необхідних для підтримки гігієнічного середовища у харчовому ланцюгу системи управління безпечністю харчової продукції для закладів ресторанного господарства. The purpose of the work is the structuring of special prerequisite programs necessary to maintain a hygienic environment in the food chain of the food safety management system for restaurant establishments.otherкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїпрограма-передумовсистема управління безпечністю харчової продукціїзаклад ресторанного господарстваprerequisite programfood safety management systemrestaurant establishmentСистема управління безпечністю харчової продукції для громадського харчуванняThesis