Система управління безпечністю харчової продукції для громадського харчування - Кузьмін, Олег Володимирович; Білоусова, Людмила Ігорівна; Пчеленко, Анастасія Євгеніївна (My University, 2022)
Метою роботи є структурування спеціальних програм-передумов, необхідних для підтримки гігієнічного середовища у харчовому ланцюгу системи управління безпечністю харчової продукції для закладів ресторанного господарства. The purpose of the work is the structuring of special prerequisite programs necessary to maintain a hygienic environment in the food chain of the food safety management system for restaurant establishments.
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; програма-передумов; система управління безпечністю харчової продукції; заклад ресторанного господарства; prerequisite program; food safety management system; restaurant establishment