Інноваційно-інвестиційний розвиток в напрямку сучасних глобальних мегатрендів - Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2020)
Розглядаються перспективні тенденції інноваційно-інвестиційного розвитку підприємств в напрямку сучасних глобальних мегатрендів.
Keywords: інноваційно-інвестиційна діяльність підприємства; мегатренд; innovation and investment development; megatrend; кафедра економіки праці та менеджменту