Слободян, Ольга ПетрівнаНещадим, Лариса ПетрівнаАвдієнко, Світлана ОлексіївнаМатиящук, Олена Володимирівна2014-03-032014-03-032010Запобігання виникнення надзвичайних ситуацій на підприємствах громадського харчування. / О. П. Слободян, Л. П. Нещадим, С. О. Авдієнко, О. В. Матиящук // Безпека життя і діяльності людини – освіта, наука, практика : матеріали дев’ятої Міжнародної науково – методичної конференції, 20 – 22 травня 2010 р. – К. : НУХТ, 2010. – Ч. І. – С. 256 – 257.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12898Щороку в Україні від надзвичайних ситуацій (НС) гине біля 70 тис. осіб. Тому виникає необхідність розробки заходів безаварійної зупинки об’єкту громадського харчування, що включає ряд заходів. Суспільство змушене приділяти більше уваги їх вивченню і виділяти для захисту від них щоразу більші кошти.uk-UKнадзвичайна ситуаціягромадське харчуваннябезаварійна зупинкачрезвычайная ситуацияобщественное питаниебезаварийная остановкаemergencycateringaccident-free stopкафедра екології та екоменеджментукафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра біотехнології і мікробіологіїЗапобігання виникнення надзвичайних ситуацій на підприємствах громадського харчуванняArticle