Запобігання виникнення надзвичайних ситуацій на підприємствах громадського харчування - Слободян, Ольга Петрівна; Нещадим, Лариса Петрівна; Авдієнко, Світлана Олексіївна; Матиящук, Олена Володимирівна (My University, 2010)
Щороку в Україні від надзвичайних ситуацій (НС) гине біля 70 тис. осіб. Тому виникає необхідність розробки заходів безаварійної зупинки об’єкту громадського харчування, що включає ряд заходів. Суспільство змушене приділяти більше уваги їх вивченню і виділяти для захисту від них щоразу більші кошти.
Keywords: надзвичайна ситуація; громадське харчування; безаварійна зупинка; emergency; catering; accident-free stop; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра біотехнології і мікробіології