Вибір і зрада (на матеріалі драматичної поеми Ліни Костенко «Сніг у Флоренції») - Векуа, Оксана Віталіївна (My University, 2013)
У процесі аналізу поеми «Сніг у Флоренції» здійснено спробу синтезованого осмислення вічної проблеми вибору, яку представлено в контексті класичних аналогій, коли енергія поетичного мислення забезпечується глибиною психологічного аналізу і філософської думки. In the process of analyzing the poem "Snow in Florence", an attempt is made to synthesize the eternal problem of choice, which is presented in the context of classical analogies, when the energy of poetic thinking is provided by the depth of psychological analysis and philosophical thought.
Keywords: поезія; психологічний аналіз; філософська думка; Костенко Ліна; кафедра гуманітарних дисциплін