Mykhalevych, ArturSapiga, VictoriaBandura (Kuzmyk), Uliana2021-11-122021-11-122021Mykhalevych, A. Implementation of resource-saving technologies of whey processing - a step to sustainable development of dairy companies / А. Mykhalevych, V. Sapiga, U. Kuzmyk // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті Євроінтеграції : програма та тези матеріалів ІХ-ї Міжнародної науково-технічної конференції, 09-10листопада 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – С. 225-226https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/36631The implementation of resource-saving technologies involves the development of industries, including their greening, which ensures the full and integrated use of raw materials and significantly reduces the negative impact of industrial waste on the natural environment.otherresource-saving technologieswheydairy companiesресурсозберігаючі технологіїсироваткамолочні компаніїкафедра технології молока і молочних продуктівImplementation of resource-saving technologies of whey processing - a step to sustainable development of dairy companiesThesis