Інвестиційні процеси в економіці України та їх інноваційні орієнтири - Дука, Анастасія Петрівна (My University, 2012)
Розкрито ключові питання інвестиційного забезпечення розвитку національної економіки у контексті інноваційних змін, визначено основні проблеми щодо ефективних напрямів використання інвестицій. Обґрунтовано напрями та умови формування стратегії інноваційного розвитку України та його інвестиційні параметри. The key issues of investment support for the development of the national economy in the context of innovation changes are revealed, the main problems concerning effective directions of investment use are determined. The directions and conditions of formation of the strategy of innovative development of Ukraine and its investment parameters are substantiated.
Keywords: інвестиційне забезпечення; інноваційний розвиток економіки; іnvestment; національна економіка; innovative development; кафедра економіки праці та менеджменту