Удосконалення політики розвитку малого підприємництва в Україні - Тимченко, Олександр Іванович (My University, 2015)
Стимулювання розвитку малого підприємництва є одним з визначальних пріоритетів державної політики в умовах протидії ризикам загострення економічної депресії. Encouraging development of small business is one of the key priorities of the state policy in the counter risks worsening economic depression.
Keywords: кафедра економіки і права; підприємництво; ризики; risks; business