Устимчук, ЮліяТетеріна, Світлана Миколаївна2014-09-222014-09-222014Устимчук, Ю. П. Мiкробіологiчний аналiз соку цукрового сорго / С. М. Тетеріна, Ю. П. Устимчук // Фундаментальнi та прикладнi дослiдження в бiологii : матеріали ІІІ Міжнародної наукової конференції студентів, аспiрантiв та молодих учених, 24-27 лютого 2014 р. - Донецьк : Вид-во «Ноулідж» (Донецьке вiддiлення), 2014. - С. 129https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16875В матеріалі представлено результати дослiджень ефективності антимiкробного засобу «Бетастаб», щодо зниження мiкробного обнасінення поверхонь обладнання, а також визначено вплив мiкрофлори робочих поверхонь пресу на piвeнь мiкробного обнасінення одержаного соку. Results of researches of efficiency of antimicrobic means "Betastab", concerning decrease in a microbic infection of surfaces of the equipment are presented, and also influence of microflora of working surfaces of a press on level of microbic infection of the received juice is certain.микробіологічний аналізmicrobiological analysisсоргоsorghumсік цукрового соргоjuice of a sugar sorghumкафедра біотехнології і мікробіологіїМiкробіологiчний аналiз соку цукрового соргоArticle