Optimization of capital of enterprise structure - Sopizhenko, Oksana; Trygub, Inna (My University, 2014)
During the forming the optimal financial structure of the enterprise it is necessary to consider the influence of the subjective and objective factors. The main criteria of optimal capital structure of the enterprise are: policy of asset finance; price of the enterprise; risks; profitability. Financial managers of the enterprise while determining the optimal capital structure should use the combination of few theoretical approaches which take into account the instability of different factors. Протягом формування оптимальної фінансової структури підприємства необхідно розглядати вплив суб'єктивних і об'єктивних чинників. Головними критеріями оптимальної структури капіталу підприємства є: поліс фінансів активу; прайс підприємства; ризики; прибутковість. Фінансові менеджери підприємства, коли визначають оптимальну структуру капіталу, повинні використовувати комбінацію декількох теоретичних підходів, які беруть до уваги нестійкість різних чинників.
Keywords: кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації; business; management; enterprise; development; criteria; capital; бізнес; управління; підприємство; розвиток; критерії; капітал