Проблеми роботи пневмоприймачів вальцьових верстатів з верхнім забором продуктів помелу - Харченко, Євген Іванович; Шаран, Андрій Васильович (My University, 2025)
Вальцьові верстати Р6-БЗ-3Н з верхнім забором продуктів подрібнення обладнані пневмоприймачами соплового типу, які являють собою трубу прямокутного перерізу, що поділена на дві частини перегородкою. Одна частина пневмоприймача з‘єднана безпосередньо із матеріалопроводом та виконує пневмотранспортуючу функцію, друга частина виконує функцію аспіраційного каналу і подачі повітря до пневмоканалу

Roller mills P6-BZ-3N with upper intake of grinding products are equipped with nozzle-type pneumatic receivers, which are a rectangular pipe divided into two parts by a partition. One part of the pneumatic receiver is connected directly to the material pipeline and performs a pneumatic transport function, the second part performs the function of an aspiration channel and air supply to the pneumatic channel
Keywords: вальцьовий верстат; roller mill; подрібнення; grinding; кафедра технології зберігання і переробки зерна