Панченко, ДмитроПащенко, Богдан Сергійович2024-04-222024-04-222024Панченко, Д. Оптимізація процесу зберігання готової продукції у складському приміщенні м’ясопереробного підприємства за допомогою інструментів LEAN-мислення / Д. Панченко, Б. Пащенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 90 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11-12 квітня. 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 1. – С. 96https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42913Використання інженерно-технологічних підходів із застосуванням Lean-інструментів для оптимізації процесу передреалізаційного зберігання готової продукції на м ’ясопереробному підприємстві призводить до покращення ефективності виробництва, підвищення якості продукції та зменшення втрат часу. При цьому будь-які зміни та покращення впроваджуються з урахуванням усіх вимог систем безпечності та якості.The use of engineering and technological approaches with the application of Lean tools to optimize the process of pre-sale storage of finished products at a meat processing enterprise leads to improved production efficiency, higher product quality and reduced time losses. At the same time, any changes and improvements are implemented in compliance with all the requirements of safety and quality systems.ukкафедра експертизи харчових продуктівdepartment of foodstuff expertiseоптимізація процесу зберіганняінструменти lean-мисленняlean food productionlean-виробництво харчової продукціїопераційне вдосконаленняoptimization of the storage processlean thinking toolsoperational improvementОптимізація процесу зберігання готової продукції у складському приміщенні м’ясопереробного підприємства за допомогою інструментів LEAN-мисленняThesishttps://orcid.org/0000-0002-9623-9061