Бобровська, Марія Юріївна2021-05-132021-05-132020Бобровська, М. Ю. Проект технічного переоснащення сухарно-баранкового цеху №8 ТОВ «Київхліб» з впровадженням лінії для виробництва хлібних паличок «Гріссіні» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марія Юріївна Бобровська ; наук. керівник Віра Гаврилівна Юрчак. – Київ, 2020. – 74 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33935сухарі здобнісушкихлібні паличик «Гріссіні»піч А2- ХПК-25покращувач «Мажимікс» з зеленою етикеткоюкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроект технічного переоснащення сухарно-баранкового цеху №8 ТОВ «Київхліб» з впровадженням лінії для виробництва хлібних паличок «Гріссіні»