Ромашко, Олена ВасилівнаКобилінська, Олена ВалеріївнаГрегірчак, Наталія МиколаївнаЯценко, Володимир МиколайовичКовбаса, Володимир Миколайович2012-06-122012-06-122008Дослідження мікробіологічних показників при зберіганні нових видів каш швидкого приготування / О. В. Ромашко, О. В. Кобилінська, Н. М. Грегірчак, В. М. Яценка // Хранение и переработка зерна. - 2008. - № 11. - С. 26-27.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1338Досліджено мікробіологічні показники нових розроблених каш швидкого приготування. Визначено динаміку їх зміни в процесі зберігання продуктів.uk-UKхарчові концентратиfood concentratesдитяче та дієтичне харчуваннямікробіологічні показникиbaby and dietetic foodкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження мікробіологічних показників при зберіганні нових видів каш швидкого приготування