Пастушенко, Ігор МиколайовичМарценюк, Олександр Степанович2014-10-272014-10-272014Пастушенко, І. М. Розширення спектру адсорбентів для очищення цукрових розчинів / І. М. Пастушенко, О. С. Марценюк / Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : матеріали Міжнародної наукової конференції, присвяченої 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13–17 жовтня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – С. 123.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17717Вибір ефективних адсорбентів для очищення цукрових розчинів сприяє підвищенню якості товарного цукру, зростанню ефективності і зниженню вартості виготовленої продукції. Адсорбційне очищення дозволяє звільнити цукрові розчини від залишків барвних речовин, речовин колоїдної дисперсності і досягти ефекту освітлення, який відповідає Міжнародним нормам.otherцукрові розчиницелюлозаадсорбентиsugar solutionscelluloseadsorbentsкафедра процесів і апаратів харчових виробництвРозширення спектру адсорбентів для очищення цукрових розчинівOther