Пасічний, Василь МиколайовичМороз, Олена ОлексіївнаМітяєва, С. М.2013-10-252013-10-252009Пасічний, В. М. Стабілізація технологічних характеристик напівкопчених ковбас з м’ясом птиці / В. М. Пасічний, О. О. Мороз, С. М. Мітяєва // М’ясний бізнес. – 2009. - № 5. - С. 67-70.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10641Для підвищення технологічних характеристик основної сировини та харчової збалансованості ковбас проводяться дослідження по можливості розширення використання молочної сироватки, рослинних наповнювачів в нових видах напівкопчених ковбас з використанням традиційної м’ясної сировини та м’яса птиці. To improve the technological characteristics of the main raw material and food balance sausages conducted research on the possibility of expanding the use of whey, vegetable fillers in new types of smoked sausages using traditional raw meat and poultry.otherстабілізаціям’ясо птиціосновна сировинаstabilizationpoultrybasic materialsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівСтабілізація технологічних характеристик напівкопчених ковбас з м’ясом птиціArticle