Спред солодковершковий «Пікантний» (Патент на корисну модель № 77567) - Кійко, Вікторія Вікторівна; Кудінова, Олеся Володимирівна; Ракова, Валентина Петрівна; Кононенко, Ангеліна Олексіївна (My University, 2013)
Солодковершковий спред «Пікантний», що містить молочний жир та рослинну сировину, причому як молочний жир використовують вершкове масло, а як рослинну сировину – сік селери пастеризований і соняшникову олію. Продукт повністю готовий до вживання. Sweet creamy spread «Piquant», contains milk fat and vegetable raw materials, both milk fat used butter, and as a vegetable raw materials - celery juice, pasteurized, and sunflower oil. The product is ready for use.
Keywords: спред; рослинна сировина; сік селери; молочний жир; spread; vegetable raw materials; juice of celery; butterfat; кафедра експертизи харчових продуктів