Інституційне забезпечення формування та розвитку стартап-проєктів - Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2024)
Розглядаються питання інституційного забезпечення формування та розвитку стартап-проєктів

Issues of institutional support for the formation and development of startup projects are being considered
Keywords: стартап-проєкти; розвиток стартап-проєктів; стартапи; інституційне забезпечення стартапів; startup projects; development of startup projects; startups; institutional support for startups; кафедра економіки праці та менеджменту