Специфіка торговельного маркетингу (тема 4 дисципліни "Маркетинг у галузях і сферах діяльності") - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна (My University, 2016)
У презентації до теми 4 дисципліни "Маркетинг у галузях і сферах діяльності" висвітлені сутність та завдання торговельного маркетингу, специфіка маркетинг-міксу в торгівлі; розглянуто сучасний інструментарій торговельного маркетингу. The presentation to the topic 4 of subject "Marketing in sectors of activity" describes the nature and objectives of commercial marketing, the specifics of the marketing mix to trade and also the modern tools of commercial marketing.
Keywords: торговельний маркетинг; інструментарій торговельного маркетингу; маркетинг-мікс у торгівлі; trade marketing; instruments of trade marketing; marketing-mix in trade; кафедра маркетингу