Дробот, Віра ІванівнаМихонік, Лариса АнатоліївнаГрищенко, Анна Миколаївна2012-03-092012-03-092010Дробот В. І. Особливості технологічного процесу виготовлення безбілкового хліба / В. І. Дробот, А. М. Грищенко, Л. А. Михонік // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2010. – № 6 (67). – С. 20–22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/406Досліджено особливості виготовлення безбілкового хліба з крохмалю.Features of manufacture exalbuminous bread from starch are investigated.uk-UKфенілкетонуріяphenylketonuriaкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкрохмалькамедь гуарукамедь ксантануstarchguar gumxanthane gumОсобливості технологічного процесу виготовлення безбілкового хліба