АЧХ-тести для стандартизації та ідентифікації технологічних середовищ - Смірнов, Вадим Семенович; Мазуренко, Ольга Олександрівна; Мазуренко, Олександр Григорович; Смірнова, Г. Ф. (My University, 2009)
Розглянуто метод контролю технологічних середовищ: електролітів, мікробних сумішей, напоїв тощо для їх стандартизації та оперативної ідентифікації. Тестування використовує амплітудно-частотні характеристики дослідних продуктів і ґрунтується на теоретичних основах електротехніки. The method of process control environments: electrolytes, microbial blends, drinks etc. for their standardization and rapid identification. Testing using amplitude-frequency characteristics of products and research based on the theoretical foundations of electrical engineering.
Keywords: амплітудно-частотна характеристика; резонанс напруги; ідентифікація; frequency response; resonance voltage; identification; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки