Використання сіткових методів для аналізу роботи олійного пресу - Некоз, Олександр Іванович; Штефан, Євгеній Васильович; Ястреба, Сергій Петрович; Шуляк, Сергій Олексійович (My University, 2012)
У статті наведено аналіз роботи шнекового преса для відтиснення олії сітковими методами. Сформульовано завдання пружно-пластичності, наведено її вирішення за допомогою програми - Plastic-002.Оримано розподіл напружень і деформацій продукту у вихідному вузлі преса. The paper presents an analysis of the screw press for oil net print methods. Formulated task elastic-plasticity, are address it using - Plastic-002. The received stress distribution and deformation of the product in the original node press.
Keywords: олійний прес; сіткові методи; скінченно-елементна модель вихідного вузла; oil press; mesh methods; finite-element model of the source node; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв