Гуць, Віктор СтепановичЮщенко (Гончар), Наталія МихайлівнаБандура (Кузьмик), Ульяна ГеннадіївнаКостенко, Олена Валентинівна2018-06-202018-06-202018Розробка математичної моделі комплексної оцінки якості паст кисломолочних з прянощами / В. Гуць, Н. Ющенко, У. Кузьмик, О. Костенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 84-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 23–24 квітня 2018 р. – Київ : НУХТ, 2018. – Ч. 1. – С. 390.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27688Запропонована комп’ютерна програма дає можливість визначити і прогнозувати якість паст кисломолочних з прянощами, вироблених за різними рецептурами, на основі їх органолептичної оцінки та вмісту біологічно активних речовин шляхом побудови профілів якості та використання диференціальних рівнянь. The proposed computer program provides an opportunity to determine and predict the quality of dairy pastas with spices produced by different formulations based on their organoleptic evaluation and the content of biologically active substances by constructing quality profiles and using differential equations.uk-UKматематична модельmathematical modelпасти кисломолочніpastry dairyкафедра технології молока і молочних продуктівРозробка математичної моделі комплексної оцінки якості паст кисломолочних з прянощамиOther