Розробка математичної моделі комплексної оцінки якості паст кисломолочних з прянощами - Гуць, Віктор Степанович; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна; Бандура (Кузьмик), Ульяна Геннадіївна; Костенко, Олена Валентинівна (My University, 2018)
Запропонована комп’ютерна програма дає можливість визначити і прогнозувати якість паст кисломолочних з прянощами, вироблених за різними рецептурами, на основі їх органолептичної оцінки та вмісту біологічно активних речовин шляхом побудови профілів якості та використання диференціальних рівнянь. The proposed computer program provides an opportunity to determine and predict the quality of dairy pastas with spices produced by different formulations based on their organoleptic evaluation and the content of biologically active substances by constructing quality profiles and using differential equations.
Keywords: математична модель; mathematical model; пасти кисломолочні; pastry dairy; кафедра технології молока і молочних продуктів