Розроблення нового виду негазованого напою на основі екстрактів лікарської сировини - Степанчук, Марина Сергіївна; Попова, Наталія Вікторівна (My University, 2016)
Виробництво концентратів для безалкогольних напоїв є актуальним на даний час. Manufacturing concentrates for soft drinks is relevant at this time.
Keywords: кафедра експертизи харчових продуктів; негазовані напої; екстракт лікарської сировини; екстрагування; not carbonated drinks; extract of medicinal raw materials; extractions