Каліновська, Тетяна ВіталіївнаОболкіна, Віра ІллівнаКияниця, Світлана Геннадіївна2013-12-102013-12-102013Каліновська, Т. В. Доцільність використання напівфабрикатів з виноградних вичавок в технології помадно-кремових цукерок / Т. В. Каліновська, В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : ІІ Всеукраїнська наук.-практ. конф., 2013 р. — К. : Нац. ун-т харч. технологій, 2013. — С. 108-110.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11940Порошок з виноградних вичавок має підвищену вологоутримуючу здатність, завдяки вмісту клітковини та пектинових речовин. Внесення порошку під час приготування цукеркової маси сприяло зв’язуванню вільної вологи дисперсійного середовища та поліпшувало структурні властивості цукеркової маси. Powder grape pomace has a high water-retaining capacity, thanks to fiber and pectin. Adding powder when cooking candy mass contributed to the binding of free water dispersion medium and improved structural properties candy mass.uk-UKвиноградні вичавкипомадно-кремові цукеркипорошок з вичавок виноградупектинові речовинидубильні речовиниgrape pomacefondant-cream candypowder with grape marcpectintanninsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДоцільність використання напівфабрикатів з виноградних вичавок в технології помадно-кремових цукерокThesis