Шуліка, Аліна ОлександрівнаПетруша, Оксана Олександрівна2023-03-222023-03-222019Шуліка, А. Запобіжні заходи від саботажу на харчових підприємствах / А. Шуліка, О. Петруша // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 85 Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій, 11–12 квітня 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – Ч.1. – С. 117https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39302Виробник повинен оцінити ризики за принципами НАССР, пов'язані з потенційними ризиками саботажу, вандалізму або тероризму і намітити пропорційні захисні заходи. Детальний аналіз всіх етапів виробництва та застосування відповідних заходів дозволяє знизити ймовірність виникнення події саботажу чи тероризму. The manufacturer must assess the risks in accordance with the HACCP principles associated with potential risks of sabotage, vandalism or terrorism and plan proportionate protective measures. A detailed analysis of all stages of production and the application of appropriate measures can reduce the likelihood of a sabotage or terrorist event.саботажхарчове підприємствозагрозибезпечність харчової продукціїsabotagefood companythreatsfood safetyкафедра експертизи харчових продуктівЗапобіжні заходи від саботажу на харчових підприємствахThesis