Запобіжні заходи від саботажу на харчових підприємствах - Шуліка, Аліна Олександрівна; Петруша, Оксана Олександрівна (My University, 2019)
Виробник повинен оцінити ризики за принципами НАССР, пов'язані з потенційними ризиками саботажу, вандалізму або тероризму і намітити пропорційні захисні заходи. Детальний аналіз всіх етапів виробництва та застосування відповідних заходів дозволяє знизити ймовірність виникнення події саботажу чи тероризму. The manufacturer must assess the risks in accordance with the HACCP principles associated with potential risks of sabotage, vandalism or terrorism and plan proportionate protective measures. A detailed analysis of all stages of production and the application of appropriate measures can reduce the likelihood of a sabotage or terrorist event.
Keywords: саботаж; харчове підприємство; загрози; безпечність харчової продукції; sabotage; food company; threats; food safety; кафедра експертизи харчових продуктів