Пешук, Людмила Василівна2013-06-042013-06-042013Пешук, Л. В. Ферментування рибного фаршу з товстолобу білого / Л. В. Пешук // Продовольча індустрія АПК. - 2013. - № 2. - С. 10-13.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/8147У статті наведено встановлені раціональні режими ферментолізу фаршу з товстолобу ферментним препаратом. Вивчено вплив температури та тривалості процесу на ефективність ферментування рибної сировини прісноводного походження. The article presents a rational set modes fermentolizu minced carp enzymes. Influence of temperature and duration of fermentation on the efficiency of raw freshwater fish origin.otherтовстолобфаршферментний препаратферментуваннягідроліз білківcarpstuffingenzymesfermentationhydrolysis of proteinsкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівФерментування рибного фаршу з товстолобу білогоArticle