Інформаційні аспекти управління процесами підвищення ефективності та якості технологічного процесу виробництва пива. - Романов, Микола Сергійович (My University, 2020)
Технологічні процеси в пивоварінні характеризуються, великою складністю і різноманітністю. Загальною характерною рисою всіх існуючих технологічних процесів є те, що для перетворень вихідної сировини, матеріалу чи напівфабрикату, які здійснюються в результаті їх перебігу, в певний кінцевий продукт необхідна велика кількість функціонально відмінних ступенів переробки.
Keywords: показники якості; пивоваріння; вміст білкових речовин; колоїдна стійкість; вміст діацетилу; quality indicators; brewing; the content of protein substances; colloidal resistance; diacetyl content; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка