Мирончук, Валерій ГригоровичЄщенко, Оксана Анатоліївна2013-01-232013-01-232003Мирончук, В. Г. Визначення оптимальної схеми роботи продуктового відділення за допомогою імітаційної моделі / В. Г. Мирончук, О. А. Єщенко // Шляхи підвищення ефективності бурякоцукрового виробництва : Науково-технічна конференція цукровиків України. – 2003. - С. 222-225.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5527Розроблено імітаційну модель промислової багатоступеневої кристалізації цукрози, що дозволяє визначити найбільш ефективну апаратурно-технологічну схему продуктового відділення цукрового заводу та оптимізувати продуктові потоки і методи обробки утфелю у виробничій схемі.Developed simulation model of industrial multistage crystallization of sucrose, which allows to determine the most effective apparatus technological scheme of product department sugar factory and optimize product flows and processing massecuite in the production scheme.otherімітаційна модельпродуктовий потікоб’єкт технологіїоптимізаційна модельрециркуляціяsimulation modelproduct flowobject of technologyoptimization modelrecirculationкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняВизначення оптимальної схеми роботи продуктового відділення за допомогою імітаційної моделіThesis