Комплексні використання зернової сировини у виробництві пива - Євсеєва, Тетяна Вікторівна; Твердохліб, Леонід Вікторович (My University, 2000)
Досліджено комплексне використання сорго а ячменем, рисом і кукурудзою, що дозволяє оптимізувати як якість, так і технологію пива. Studied integrated use of sorghum and barley, rice and corn, to optimize both the quality and technology of beer.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; зернова сировина; пиво; сорт; raw grain; beer; sort of