Євсеєва, Тетяна ВікторівнаТвердохліб, Леонід Вікторович2016-06-172016-06-172000Євсеєва, Т. В. Комплексні використання зернової сировини у виробництві пива / Т. В. Євсеєва, Л. В. Твердохліб // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової і переробної промисловості : 66-та наукова конференція програма і тези доповідей, 18–20 квітня 2000 р. – К. : УДУХТ, 2000. – Ч. 1. - С. 104.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/23650Досліджено комплексне використання сорго а ячменем, рисом і кукурудзою, що дозволяє оптимізувати як якість, так і технологію пива. Studied integrated use of sorghum and barley, rice and corn, to optimize both the quality and technology of beer.uk-UKкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствазернова сировинапивосортraw grainbeersort ofКомплексні використання зернової сировини у виробництві пиваThesis