Хліб «Зерновий Оригінальний» (Деклараційний патент на корисну модель № 68250) - Баран, Юлія Леонідівна; Фалендиш, Наталія Олексіївна; Терлецька, Віта Альбертівна; Ковбаса, Володимир Миколайович (My University, 2012)
В роботі запропоновано рецептуру та спосіб приготування хліба «Зернового Оригінального». З метою подовження терміну зберігання вказаного виробу пропонується внесення в рецептуру картопляної крупки та патоки крохмальною у певних співвідношеннях. The paper presents a formulation and method of making bread "Grain Original." In order to prolong the shelf life of the product specified in the recipe suggested making potato grits and corn syrup in certain proportions.
Keywords: зерно пшениці; картопляна крупка; патока крохмальна; черствіння; деформація м’якушки; формостійкість; wheat grain; potato grits; starch syrup; stale; deformation of crumb; dimensional stability; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів