Баран, Юлія ЛеонідівнаФалендиш, Наталія ОлексіївнаТерлецька, Віта АльбертівнаКовбаса, Володимир Миколайович2013-03-182013-03-182012Пат. на корисну модель №68250 Україна, (51) МПК (2012.01), А21D 8/00. Хліб «Зерновий Оригінальний» / Баран Ю. Л., Фалендиш Н. О., Терлецька В. А., Ковбаса В. М. ; заявник та патентовласник Національний унівіверситет харчових технологій. Теличкун, Владимир Иванович № u201108439 ; заявл. 06.07.2011 ; опубл. 26.03.2012 Бюл. № 6 2012.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6860В роботі запропоновано рецептуру та спосіб приготування хліба «Зернового Оригінального». З метою подовження терміну зберігання вказаного виробу пропонується внесення в рецептуру картопляної крупки та патоки крохмальною у певних співвідношеннях. The paper presents a formulation and method of making bread "Grain Original." In order to prolong the shelf life of the product specified in the recipe suggested making potato grits and corn syrup in certain proportions.uk-UKзерно пшеницікартопляна крупкапатока крохмальначерствіннядеформація м’якушкиформостійкістьwheat grainpotato gritsstarch syrupstaledeformation of crumbdimensional stabilityкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівХліб «Зерновий Оригінальний» (Деклараційний патент на корисну модель № 68250)Other