Аномальна поведінка електропровідності водних розчинів полісахаридів - Мельник, Оксана Петрівна; Манк, Валерій Веніамінович (My University, 2010)
Вивчено механізм золь-гель переходу у розчинах полісахаридів методом вимірювання електропровідності в широкому діапазоні температур в ізотермічному та неізотермічному режимах. Studied the mechanism of the sol-gel transition in aqueous solutions of polysaccharides by measuring the electrical conductivity in a wide temperature range of isothermal and non-isothermal conditions.
Keywords: золь-гель перехід; електропровідність; розчини полісахаридів; sol-gel transition; electrical conductivity; solutions of polysaccharides; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра експертизи харчових продуктів